Tandarts Loon op Zand | Deskundige, persoonlijke tandarts
Uw tandarts in Kaatsheuvel
Cosmident

Tandarts Loon op Zand

Bij Cosmident vindt u een combinatie van persoonlijke aandacht en deskundigheid. Ons team zet zich voor 100% in om uw gebit gezond te houden tijdens controles. We voorkomen liever dan dat we genezen. Door op tijd potentiële gevaren in uw gebit te achterhalen, kunnen we op tijd actie ondernemen. Onze tandartsen hebben jaren ervaren en geven u deskundig advies.  Maar naast een gezond gebit zetten we ons ook in voor een  huiselijke, vertrouwde omgeving. Zo zijn we  een vertrouwd gezicht in Loon op Zand.

 Schrijf u in bij Cosmident

tandarts_kaatsheuvel

Cosmident: vakkundige mondzorg in omgeving Loon op Zand

Door de kennis en ervaring van onze vakmensen kunnen we vaak snel de oorzaak van uw klachten achterhalen. Neem contact op als u klachten heeft of als u een controle wilt inplannen. Vaak plannen we de controle ver van te voren in zodat u altijd op tijd een afspraak heeft. Is er spoed? Bel dan meteen naar 0416-274894. Onze medewerker zal er alles aan doen om u zo snel mogelijk te behandelen zodat u niet lang met uw klachten hoeft te wachten. Veel van de behandelingen voeren we uit in onze eigen praktijk. Zo ziet u bekende gezichten tijdens de ingreep en bent u in een vertrouwde omgeving. Persoonlijke aandacht is een groot goed bij Cosmident. Komt u voor een controle? Dan zorgen we ervoor dat u de deur verlaat met een fris gebit. We bieden u namelijk een mondreiniging aan na de controle. Ook adviseren we u hoe u thuis het best uw mond kunt verzorgen.

 

 Cosmident in omgeving Loon op Zand staat o.a. voor: 

  • Preventieve controles door deskundige tandartsen
  • Nauwkeurige foto’s
  • Behandelen van vullingen in-house
  • Mondzorg door onze eigen mondhygiënisten 
  • Advies voor de beste mondzorg voor thuis

 

Tandarts met persoonlijke behandeling

In de praktijk van Cosmident vinden we het belangrijk dat u zich prettig voelt. Bij ons bent u geen nummer. Daarom werken we met een persoonlijke behandeling waarbij we de wachttijden zo kort mogelijk houden en angstige patiënten extra aandacht geven. Is er spoed? Bel dan meteen. Onze medewerker zal dan kijken hoe we u zo snel mogelijk kunnen behandelen. Vaak kan dat al binnen 24 uur. Blijkt dat er na de controle een  vervolgbehandeling nodig is? Dan kijken we samen met u wanneer we u zo snel mogelijk kunnen behandelen. Zo zorgen we voor een stralende lach.

tandarts-waalwijk
Inschrijven bij Cosmident

Welkom bij Cosmident, de persoonlijke tandarts in omgeving Loon op Zand. U kunt zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier, waar u ook een afspraak kunt maken. Ook vragen we u om uw vorige tandarts op de hoogte te brengen van uw overstap. Zodra u deze stappen voltooit, zetten wij u in ons systeem. Ook nemen wij contact op met u zorgverzekeraar voor deze overstap. Heeft u toch liever telefonisch contact over de inschrijving naar Cosmident? Bel ons dan via 0416-274894.

 Schrijf u in bij Cosmident